Bed and Breakfast

Här på Hjärtegården är du välkommen att använda din del av Sparbanksbonusen vad du än önskar köpa.

Hjärtegården passar då på att ge Dig ytterligare 10 procent rabatt!

för ett

Hälsosamt och Välmående liv

Priser

Dubbelrum 200 kr/person, inkl frukost 250 kr/person

Extrarummet innanför dubbelrummet 200 kr

Husvagn 100 kr/person. 

Madrass på magasinets loft 75 kr/person

Tillgång till kök, eluppkoppling och utedass 50 kr/person

Att bo på Hjärtegården kännetecknas av lugn och harmoni. Adjektiv som beskriver den gamla gården är mer mysigt och charmigt än snyggt och klassiskt stilrent. Vi lever ett enkelt liv på landet, och det återspeglas även i uthyrningsrummens enkelhet men samtidigt med en tydlig mysfaktor. Att kunna se hästarna gå och beta direkt utanför fönstret brukar vara det besökare tycker är allra trevligast och mysigast. 


Dubbelrummet finns på husets övervåning. Det inrymmer en stor dubbelsäng samt klädförvaring. I direkt anslutning till dubbelrummet finns ett extra rum med två enkelsängar. Perfekt för ev medföjande barn, eller om ni är en större grupp som reser tillsammans. Det inre rummet med enkelsängarna går endast att hyra tillsammans med dubbelrummet då ingången dit är innifrån dubbelrummet. Snart har vi även en enkel toalett färdig, att nå direkt från dubbelrummet! Det egentliga badrummet, även det med toalett, finns på nedre plan och delas med övriga besökande och boende i huset. Eget kök med kylskåp, frys, spis och annan vanlig köksutrustning, finns att tillgå i magasinet där vi annars har cafeteria under våra event. Under årets kalla månader är det dock trevligare att dela det vanliga köket med oss i bostadshuset.


Sommartid finns ytterliggare övernattningsmöjligheter. En husvagn som huserar upp till tre personer är ett ekonomiskt alternativ, eller bara en madrass på magasinets loft kanske? Att sätta upp ett eget tält går också bra, och då betalar du bara för användande av dass och köket i magasinet!


En större sovsal med plats för 4-6 bäddar inryms också på övervåningen. Den renoveras just nu så är än så länge icke bokningsbar. 

Övriga rum

Badrum vi alla delar på.

Det extra sovrummet innanför dubbelrummet

Köket i magasinet används just här som cafetria under vår årliga Hjärterum festival.

Hjärtegården, Örberga 125 

731 97 Köping

Email: gunneli@hjartegarden.se, john@hjartegarden.se

Telefon: Gunneli 0707874860

John 0736561292

© Copyright. All Rights Reserved.

För att säkerställa kvalitéten är Hjärtegården medlemar av både LRF och Naturturismföretagen. 

www.lrf.se

www.naturturismforetagen.se

 

Gunneli Fallmark & John Pilgrim

driver Hjärtegårdens verksamhet. Under 5 år har en naturlig oas byggts upp där besökarna inbjuds att ta ett steg tillbaka för att finna lugn, harmoni och välmående. Väderleken och årstidens naturliga, cykliska gång under året bestämmer vad som är aktuellt att ta i tu med just nu.

Varmt välkommen att ta del av det!